|
1 | 2 | 3 |4 |5
Kilye Zeytin
Bol seçenekli... Yeşil Çizik, Siyah, Domat, Tekir...
DENİZ TUZU VE DOGAL KAYNAK SUYU İLE SALAMURA.
Gelibolu Yarımadası Eceabat, Kabatepe yöresinin kendine has aroma ve lezzetinde olan zeytinleri özenle toplanarak kalibre edilir, doğal olarak işlenir, salamura için fermantasyona bırakılır. Tatlanan zeytinler tekrar seçilip ayıklanır cam ambalajlara alınarak pastörize edilir. Tüm zeytin salamuralarında deniz tuzu ve doğal kaynak suyu kullanılır, böylece zeytinlerin aroması ve kendine has lezzeti korunur. Kostik kullanılmaz. Kostik kullanılanlara göre enaz 6 ay daha fazla sürede fermentasyonda bekler.
Kilye Zeytin Ezmesi
Siyah Zeytin Ezmesi
TAZE BADEM EZMESİ İLAVE EDİLMİŞ. KIVAMI KAYMAK GİBİ.
Sadece zeytinyağı ve taze badem ezmesi ile çeşnilendirilmiş ve pastörize edilmiştir. Akşam simitinin arasına sürerek beyaz peynir ile keyiflenebilir, özellikli füme somonlu, avokadolu değişik kanepe çeşitleri için mükemmel uyum sergiler.
Yeşil Zeytin Ezmesi
FARKLI AROMA. YÜKSEK ANTİOKSİDAN. KATKISIZ.
Zeytinyağı, Baharat, Beyaz Üzüm Sirkesi, Biber Pulpu, Sarımsak ile çeşnilendirilmiş ve pastörize edilmiştir. Meze sofralarında aranan bir tad, kanepeler, sandöviçler için benzersiz bir aroma, makarna soslarının en şaşırtan bileşeni olabilir.
Kilye Domates
‘Sadece Domates’ gerçekten de sadece domatesten, içine başka hiçbirşey eklenmiyor!
Doğranmış / Soyulmuş
Çanakkale domatesleri Temmuz, Ağustos aylarında kasalara toplanır, el ile soyulur, çekirdekleri ayıklanır ve doğranır(Doğranmış Domates). Bütün bırakılır(Soyulmuş Domates). İlave bir katkı maddesi ilave edilmeden hemen cam kavanozlara koyularak pastorize edilir. Katkı ve kimyasal içermeyen 'Sadece Domates"ler kullanmak için açıldığında ancak pazardan taze alınan sebze ve meyvelerin dolaplarımızda bekleyebileceği süre kadar dayanabiliyor. Kavanozları açtıktan sonra, kullanmadığınız kısımı buzdolabında muhafaza ediniz ve hava temasını önlemek için mutlaka üzerine zeytinyağı ilave ediniz. “Sadece Domates”ler el emeği ile elde edildiği ve tek tarladan toplandığı için ancak sınırlı miktarlarda üretilebiliyor.
Soğuk bir kış gününde, arka bahçenizden toplanmış gibi olan doğranmış "Sadece Domates"leri taze tadında, yemeklere koyabilir, domates sosu olarak mantılarda, makarnalarda kullanabilir, üzerine 2 yumurta kırarak harika bir menemen yapabilirsiniz. Soyulmuş, bütün "Sadece Domates"leri etli dolma çeşidi olarak veya fırında balıkların yanında bütün olarak garnitür niyetine kullanabilirsiniz. Taze Mozerella, fesleğen ve Kilye Natürel Çiğ Sızma Zeytinyağı ile harika bir salata yapabilirsiniz.
“Domateste, A ve C vitaminleri, folik asit, potasyum, gıda lifi ve koruyucu antioksidanlar bulunmaktadır. Kimyasallardan arınarak hazırlanması sayesinde daha fazla flavonoit içermektedir. Mevsiminde yetişen domates cildinizi korur, yaşlanmaya karşı savaşır, gribi önler, kolesterolü düzenler.”
Domates Salçası
Kilye Domates Salçası için kullanılan domatesler sofralık kalitedeki domateslerden yapılmaktadır. Pastörize edilmiş, ilave koruyucu katkı maddesi koyulmamıştır. Yemek yapımı dışında genel kullanımdan farklı olarak, kızarmış ekmek üzerine sürülerek tüm lezzeti pişmeden de tadılabilir.
>
1 | 2 | 3 |4 | 5
shop.kilye.com.tr
|
|