Ürünler>Zeytin

Zeytin

Bol seçenekli... Yeşil Çizik, Siyah, Domat, Tekir...

DENİZ TUZU VE DOGAL KAYNAK SUYU İLE SALAMURA.
Gelibolu Yarımadası Eceabat, Kabatepe yöresinin kendine has aroma ve lezzetinde olan zeytinleri özenle toplanarak kalibre edilir, doğal olarak işlenir, salamura için fermantasyona bırakılır. Tatlanan zeytinler tekrar seçilip ayıklanır cam ambalajlara alınarak pastörize edilir. Tüm zeytin salamuralarında deniz tuzu ve doğal kaynak suyu kullanılır, böylece zeytinlerin aroması ve kendine has lezzeti korunur. Kostik kullanılmaz. Kostik kullanılanlara göre enaz 6 ay daha fazla sürede fermentasyonda bekler.

Kilye Zeytin Ezmesi

Siyah Zeytin Ezmesi
TAZE BADEM EZMESİ İLAVE EDİLMİŞ. KIVAMI KAYMAK GİBİ.
Sadece zeytinyağı ve taze badem ezmesi ile çeşnilendirilmiş ve pastörize edilmiştir. Akşam simitinin arasına sürerek beyaz peynir ile keyiflenebilir, özellikli füme somonlu, avokadolu değişik kanepe çeşitleri için mükemmel uyum sergiler.

Yeşil Zeytin Ezmesi
FARKLI AROMA. YÜKSEK ANTİOKSİDAN. KATKISIZ.
Zeytinyağı, Baharat, Beyaz Üzüm Sirkesi, Biber Pulpu, Sarımsak ile çeşnilendirilmiş ve pastörize edilmiştir. Meze sofralarında aranan bir tad, kanepeler, sandöviçler için benzersiz bir aroma, makarna soslarının en şaşırtan bileşeni olabilir.

 

ba

shop.kilye.com.tr