Ürünler>Kapari
Kapari
En doğalı, en çıtırı, en lezizi...
Kapari Turşusu, kapari bitkisinin hasatından sonra, doğal kaynak suyu, tuz ve sirke ile salamura edilirek hazırlanır, herhangi bir katkı maddesi koyulmadan kavanozlanır. Çok şifalı bir bitki olan Kapari, Gebre otu olarak da bilinir. Kapari bitkisinin özellikle bazı hastalıklarda mucizevi yanları olduğu biliniyor. İçerdikleri flavonoidler antioksidan aktiviteleri ile “serbest radikal” olarak adlandırılan ve hücrelere zarar veren maddeleri zararsız hale getirdiği bilinmektedir.
Kapari Karpuzu
Kapari Karpuzu, iri ebatlardaki kapari bitkisinin hasatından sonra, doğal kaynak suyu, tuz ve sirke ile salamura edilirek hazırlanır, herhangi bir katkı maddesi koyulmadan kavanozlanır. Çok şifalı bir bitki olan Kapari, Gebre otu olarak da bilinir. Kapari bitkisinin özellikle bazı hastalıklarda mucizevi yanları olduğu biliniyor. İçerdikleri flavonoidler antioksidan aktiviteleri ile “serbest radikal” olarak adlandırılan ve hücrelere zarar veren maddeleri zararsız hale getirdiği bilinmektedir.
Kapari Turşuları soğuk balık tabaklarında, öncelikli olarak somon ve ceviche'lerde, ve eklendiği her türlü salatada doğal ve sağlıklı bir lezzet arttırıcı olacaktır.